МЕНЮ
КОЛИЧКА

Купи на изплащане с tbi bank

Купи сега, плати после 

  • Покупка на изплащане с  tbi bank на 2 или 4 вноски. Покупката на изплащане е възможна само при поръчки на артикули на стойност над 40 лв. В страницата на всеки продукт с цена над 40 лв ще откриете бутон за кандидатстване Купи на Кредит . В отворения прозорец за кандидатстване ще можете да се запознаете с лихвените проценти, ГПР и месечна вноска за покупката.

    Може да се кандидатства за кредит и за няколко артикула избрани в кошницата. При избор на начин на плащане се отваря прозорец с няколко опции, посочва се „ На вноски с tbi bank“, следва потвърждаване на поръчката, попълване и изпращане на данните към онлайн банкиране. В последствие с Вас ще се свърже служител на Ти Би Ай Банк EАД за финализиране на заявката (в работни дни от 9 до 18 часа).


На равни вноски до 48 месеца

  • Ако желаеш да разсрочиш своята покупка за срок до 48 месеца, то можеш да използваш опцията "На равни вноски до 48 месеца"

- Финансиранe от 100 до 30 000 лв.;
- Период на изплащане от 3 до 48 месеца;
- Бързо одобрение, онлайн процес;
- За всички лица навършили 18 години;
- Без скрити такси и комисиони;
- Много възможности за погасяване и разплащане;

 Ето как да го направиш: 


1. Избери продукт над 100 лв. и натиснете бутон "Купи на вноски с tbi bank" в неговата страница (под стандартния бутон "купи"). В отволения прозорец избери брой вноски. Ако желаеш да поръчаш повече от 1 продукт на обща стойност над 100 лв. трябва първо да ги поставиш го в количката, финализирай поръчката с метод на плащане „Купи на вноски с tbi bank” и посочи срока на плащане (брой вноски). След като завършиш поръчката наш служител от Центъра за обслужване на клиенти ще се свърже с теб, за да попълните допълнителни данни.

2. След одобрение на заявката tbi bank ще изпратят SMS и emаil със секретен линк, чрез който да прикачиш снимки на личната си карта и да завършят идентификацията ти.

3. Следва проверка на снимките. След това ще изпратят всички документи за подписване чрез SMS и на email. За да ти е по-лесно, служител на tbi отново се свързва с теб, за да подпишеш дистанционно. Ти трябва само да продиктуваш уникалния код, който си получил на SMS. А подписаният договор и останалите документи получаваш на подадения от теб email.

4. И вече сме на финала! Очаквай покупката/ите си на посочения адрес в срока, упоменат в поръчката.

 

Още се чудиш дали да пазаруваш с tbi bank? Нека ти споделим предимствата:

 

  • Пазаруваш изцяло онлайн  от всяка точка, в която имаш активен интернет, без да си ограничен от работно време и да се разхождаш до магазина и до банковия клон;
  • Получаваш отговор на заявката си до няколко часа;
  • Данните ти са напълно защитени – процесът по събиране на данни и подписване е сигурен и преминава през специални линкове и уникален код. И всичко това се случва дистанционно и съобразено изцяло с GDPR-правилата. Искаме да ти е лесно и затова с tbi bank не се налага да инсталираш допълнителни приложения за подпис или да си правиш допълнителни регистрации;
  • Погасяваш вноската си, както ти е удобно онлайн/офлайн. Знаеш, ли че можеш да платиш месечната си вноска по 11 удобни начина, пазарувайки с tbi bank? А вече можеш да го направиш светкавично бързо отвсякъде през мобилното приложение на tbi bank app (https://tbibank.bg/mobile-app). Изтегли го лесно оттук:

 

С tbi bank покупките ти са защитени :)

Не пропускай при покупка на вноски с tbi bank да добавиш застраховка „Защита на покупката и стоката“. Важно е! В случай на пълна повреда, кражба, грабеж или други неблагоприятни събития, съобразно посочените условия на нашия застраховател, той може да покрие частично или изцяло стойността на стоката. Научи повече за защитата като се свържеш с наш служител 0700 17 571 / *8242 или прочети ТУК(https://tbibank.bg/lichno-bankirane/potrebitelski-krediti/zashtiti-svoq-kredit)